ineke fenzl

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ineke fenzl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  ineke fenzl heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De menthol sjekkies van Thea Woestenburg.

  De menthol sjekkies van Thea Woestenburg. Hele leuke tijd gehad. Ook de verhuizing meegemaakt naar de Meeuwenlaan. Moest toen ineens lopend naar school ipv op de fiets want ik woonde toen ineens te dichtbij. Kan me juf Faber nog goed herinneren . Veel van geleerd. Meneer van de Berg was streng maar rechtvaardig. En dan die heerlijke koffie tijdens het 3e uur van meneer Mazereeuw. En meneer Nap die heel kundig krijtjes in open monden (gapende ) kon mikken.En die heel moeilijk met zijn frustraties omging. We hebben hem eens bovenop zijn bureau als kikker zien rondspringen. En de schoolreis naar London was helemaal te gek.

  2007, ineke fenzl

  Tot de zesde klas heel slechte herinneringen aan deze school.

  Tot de zesde klas heel slechte herinneringen aan deze school. Ben er erg gepest vanwege het rode haar ,sproetjes en een brilletje. Ging in de 6e klas zomaar over en heb het daarna erg leuk gehad. Kinderen zijn raar. Leuk was het Kuifje lezen bij meneer Kool in de klas voor bijzondere dagen. Het schoolreisje naar Sondel was ook heel leuk, temeer omdat mijn moeder mee was en die had het heel gezellig gemaakt met heerlijke koekjes. Kan me Jan Hielco Harlaar het beste voor de geest halen omdat hij een keer meneer Kool begroette met " Ave Caesar" Hebben toen zo vreselijk gelachen.

  2007, ineke fenzl
  ?