Ineke deLange

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke deLange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Ineke deLange heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik woonde in de personeelsflat...

  Ik woonde in de personeelsflat werkte op "Sprang?". Leuke tijd hoor, vooral het weekje weg met de cliënten. Ik kan me namen herinneren als: Gerdien, Leon van Opbergen, Geurt?Ik heb de opleiding toendertijd helaas door ziekte moeten staken. Heel veel later de SPW gedaan en ben nu activiteitenbegeleidster bij verstandelijk gehandicapten. Groet Ineke de Lange.

  2010, Ineke deLange

  Geweldige tijd, grote rode kar...

  Geweldige tijd, grote rode karren waar we zustertje mee speelden. Als zuster verkleed naar school, geweldig!Heel veel spelen!

  2010, Ineke deLange

  De Intas was wel een aardige o...

  De Intas was wel een aardige opleiding, ik had het nodig om naar de Z-verpleging te kunnen. Doordat ik er bewust voor koos, was ik ook iets serieuzer op school. De stage in een gezin was een verschrikking,ik voelde me vreselijk in dat huis, begreep niets van die vrouw. De stage in Kampen bij Miosotos ofzoiets was ook een ramp, wij mochten alle vieze klusjes doen.Ik had wel leuke kontakten in de klas,daardoor vond ik het wel een leuke opleiding geloof ik.De chap maakte altijd veel goed.

  2006, Ineke deLange
  ?