ineke dejong

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ineke dejong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ineke dejong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen in de noodlokalen aan de Rooseveltlaan, waar het aardig kon stinken als er met scheikunde weer eens iets was mislukt.

  Begonnen in de noodlokalen aan de Rooseveltlaan, waar het aardig kon stinken als er met scheikunde weer eens iets was mislukt. Lange gangen met metalen rekken langs de muren waar je je tas (pukkel) op kon zetten. Later naar het nieuwe gebouw aan de Amerikalaan tegenover mijn ouderlijk huis. Enkele leraren die ik mij herinner: nederlands dhr. v.d.Wurf duits dhr.Kuilenburg en Stout? volksdansen dhr.Flantua handwerken mevr.Sluyk biologie dhr.Suister? aardrijkskunde dhr.Gort conrector dhr.v.Halteren wiskunde dhr.Watson concièrge o.a. dhr.de Bie, die in de tussenuren voor Ellen en mij altijd erwtensoep warm maakte. Enkele medeleerlingen door de jaren heen op havo/atheneum: Ellen, Lia, Jolanda, Steffie, Stefan, Leo, Frank, Guido, Paul.

  OSG Hendrik van der Vlist, 1970

  ?