Ineke deBles

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke deBles en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Ineke deBles heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat bij juffrouw Beer in de...

  Ik zat bij juffrouw Beer in de klas. Een echte lieverd was dat! [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Ik zat bij juffrouw Beer in de klas. Wat een lieverd was dat!

  2006, Ineke deBles

  Van de leraren herinner ik me ...

  Van de leraren herinner ik me vooral de heer Hageman. Ondanks de voortdurende treiterijen die hij te verduren kreeg van sommige etterbakjes, bleef hij met niet aflatend enthousiasme les geven. Een postume chapeau voor deze bevlogen man...!

  2003, Ineke deBles

  Veel fijne herinneringen aan d...

  Veel fijne herinneringen aan deze school. Eigenlijk teveel om op te noemen..:) En het is ook veel leuker om persoonlijk bij te kletsen. Ben inmiddels al twee keer uit eten geweest met Henny en Gerrit, en de tweede keer was Ria er ook bij. Ontzettend gezellig!!! Helaas is Henny in 2009 overleden...:( Onze 'oude' school wordt nu vervangen door een 'nieuwe'. Onlangs kregen we de gelegenheid om nog een keer door de school te lopen en de oude sfeer te proeven. Ook wat oud-klasgenoten ontmoet, maar niet zoveel als ik had gedacht (en gehoopt)

  2002, Ineke deBles
  ?