Bekijk het volledige profiel van Ineke de Rooij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Ineke de Rooij heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

I weet nog goed dat iemand men...

I weet nog goed dat iemand meneer Lokkerbol dood achter z'n bureau vondt. Ook herinner ik me dat als er ergens een juf of meester ziek was, je in de zesde klas dan naar dat lokaal ging samen met iemand die je uitgekozen had en daar zogenaamd les mocht geven. Ik zie dat nu niet meer gebeuren. Er zijn nog namen blijven hangen van kinderen die bij mij in de klas hebben gezeten o.a Jolande Buijtendijk waar ik bevriend mee was en dat nu m'n schoonzusje is dus die zie ik heel regelmatig en wisselen we nog wat herinneringen uit. Pas herkende een oud klasgenootje me nog ik schijn niet erg verandert te zijn. Ze heet Marianne Vaandrager ik had haar niet meer herkend maar dat was heel leuk. Nog wat namen die ik me herinner zijn Irene Broekhuijzen, Han Putter, Dolf Kruidenier,Ria Klandermans. Meester van de Zwaan was erg streng weet ik nog en was erg bang van hem maar de dag dat hij met pensioen ging vergeet ik nooit meer. We kregen allemaal een glas weet ik nog en met het laatste gebed trilde z'n stem van emotie dat maakte toen een grote indruk op mij.

2004, Ineke de Rooij

Ik was een heel verlegen en on...

Ik was een heel verlegen en onopvallend meisje en had het daarom niet altijd gemakkelijk. Maar nu je ouder bent denk je toch veel terug aan je schooltijd ook omdat je nu zelf kinderen op de middelbare school heb. Ik vind het erg leuk dat ik deze site gevonden heb er komen zoveel namen en herinneringen terug. Ik heb zes jaar over de mavo gedaan zodat ik bij veel kinderen in de klas gezeten heb. Ik kan me nog herinneren dat ik op de bruiloft van Coldenhof ben geweest. Ik en mischien nog meer kinderen reden met Gentenaar mee. Ik heb nog een foto van het bruidspaar bewaard. Er stond een bedankje opgschreven. Meneer Westerberg kan ik me nog herinneren werd erg gepest en ook Dhr Viegen was een man apart. De muzieklerares mevrouw Dammers vond ik erg lachwekkend zeker als ze ging zingen. Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan.

2004, Ineke de Rooij
?