Ineke Brouwer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Brouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in de 3e klas,(broer Kees Klomp in de 4e) na onzeverhuizing van het noorden van Noord-Holland.

  Ik kwam in de 3e klas,(broer Kees Klomp in de 4e) na onzeverhuizing van het noorden van Noord-Holland. De eerste schooldag was na de dag dat de blauwe tram werd opgeheven. Iedereen was er vol van. Grote klas werd in de aula geplaatst. Herinner me Hr. Koerselman, Hr. Nijboer, leraar Nederlands (?)Klas werd gesplitist in gedeelte exacte vakken en talen en gedeelte boekhouden en talen. Ik wilde wiskunde Kwam inde klas bij Peter van Litzenburg, Henk Schultz, Werner Diettrich (of andersom) Van den Bosch, maar ook bij Gerda van Keulen en nog een meisje? Veel lol gehad op maandagmorgen, ging altijd over voetballen met wiskundeleraar.

  Wim Gertenbach MAVO, 1957

  Ik kwam op school in de 4e klas na mijn MULO (A+wiskunde) examen van de Wim Gertenbachschool in Zandvoort.

  Ik kwam op school in de 4e klas na mijn MULO (A+wiskunde) examen van de Wim Gertenbachschool in Zandvoort. Miss Bolt, Hr. Romein, Mevr. Vernes, Hr. de Kat. Schoolmusical over de apartheid in America(Little Rock) Geweldig genoten van de cultuurgeschiedenis. Mooi eindfeestje (1961) met de Jan Plezier door Haarlem, boekverbranding op Grote Markt. Ik herinner me Imari (tekentalent) Loes Rusman, Irene van Eck, Toos Lenaarts, Agnes Baaij, Nelly, Oki Faken. We zijn ook nog eens naar een dierentuin geweest. Heb ik nog wel foto's van. hart. gr. Ineke Klomp

  Hogere Burgerschool voor Me..., 1959

  ?