Ine van de Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ine van de Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ine van de Berg heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Riny Cuypers ken ik inderdaad.

  Riny Cuypers ken ik inderdaad. Ik zat samen met haar op de lagere school en we woonden beiden in Goirle. We gingen ook vaak zwemmen, zij met Annelies Adriaanse en ik met Hannie Zaal en Els van de Hout en Nelly Hogendoorn,wat een heel lieve meid was. Ik heb een heel fijne tijd gehad vroeger, maar je onthoud vaak alleen de goede dingen,gelukkig maar.

  St.Theresia lyceum, 1964

  Tijdens de eerste klas zaten ook Marie-José Pillen Annemarie van Geloven en Hannie Zaal bij mij in de klas.

  Tijdens de eerste klas zaten ook Marie-José Pillen Annemarie van Geloven en Hannie Zaal bij mij in de klas.Ik zat in 1d bij juffrouw Krook.We kregen een kwart litertje melk om aan te sterken en hadden een blauwe gymtas waar we onze naam op borduurden.Juf Piskaar was onze muziekjuf en Dhr.Bots gaf Frans en Engels van Mijnheer Groenewegen(?).Dhr.v.Ekelen wiskunde en juf de Vleeshouwer gym en Dhr. Ludderer tekenen.Zo dit was het voor nu.Ine van de Berg-van Beurden.

  St.Theresia lyceum, 1964

  Ik zat in klas 1d bij juffrouw Krook.

  Ik zat in klas 1d bij juffrouw Krook.Zij maakte voor mij als Sinterklaas surprise een I met een puntje erboven,omdat ik altijd de puntjes op de I zou zetten.Zij was toen onze klassedocente in 1964.Ik zat in de klas bij Marie-Jose Pillen,Annemarie van Geloven,Hannie Zaal,Els van den Hout,Nelly Hogendoorn,(uit Goirle,deed strange effect van Dave Berry na op mijn verjaardagsfeestje)Marian van der Vaart,Ursela Schots,Marlies van den Ham,Angela Rijken,Hanneke Metsers,Irene 't Sas,Marie-Jose van den Heikant en vele anderen,te veel om op te noemen.Groetjes Ine van Beurden,mijn meisjesnaam.

  St.Theresia lyceum, 1964

  ?