Ine Rijgersberg

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ine Rijgersberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ine Rijgersberg heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb een heerlijke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een heerlijke tijd gehad op deze school. Ik vond het vier supergezellige jaren. Leerkrachten waren Juffr.Rouschop, Dhr. Hems, Dhr. Wispelweij, Juffr.v.d.Spek, Mw. Robben, Dhr. Retera, Juffr.v.Agt. De Londen reis in de vierde was ook heel gaaf. Klasgenoten waren Marian en Dorie Keeris, Nicole Jansen, Cinthia ?, Ria van der Linden. De tweeling "van Vreede" herinner ik me ook goed. Verder nog Eric Verstappen en Mart Rooyakkers.

  2004, Ine Rijgersberg

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten, de 4e en 5e HAVO.

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten, de 4e en 5e HAVO. Heb daar mijn man Rob Kemper leren kennen, die op het VWO zat. Ik heb er een heel gezellige tijd gehad. Bekende leraren zijn de heer Buisman, Brabander. de Bresser en van Gestel. Klasgenoten waren Elian Jacobs, Coby ?, Marion ?

  2004, Ine Rijgersberg

  Ik heb er een fijne tijd gehad.

  Ik heb er een fijne tijd gehad. Ik heb bij juffrouw Kerkhofs gezeten (2x) en bij juffrouw Flagge (2x), bij juffr. van der Heijden en bij zuster Martin. Klasgenoten waren Anke Vermeer, Madeleine Sol, Melanie van Heijst, Monique Sliepenbeek, Jose Zoetmulder e.d.

  2004, Ine Rijgersberg
  ?