Bekijk het volledige profiel van ine nillesen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

ine nillesen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Op deze school heb ik maar eve...

Op deze school heb ik maar even gezeten.Ik ben nog eens met Veri Kosterink wezen dauwtrappen Ik ben in de eerste klas blijven zitten en kwam toen voor het eerst bij jongens in de klas dat was erg leuk.Enkele namen die ik me nog herinner zijn Ton of jan Eikendal Robert Huis in het Veld Rixtel v.d.Werf Dhr Spronk Jeanette welberg Henriette te n Brummelhuis Dhr Westerhuis voor Wiskunde Hier heb ik leuke herinneringen vooral als je je huiswerk op het bord mocht maken voor een tien of zelfs voor een reep chocolade.

2004, ine nillesen

in 1961 kwam ik op deze school...

in 1961 kwam ik op deze school in de derde klas Marion Geerdink was mijn vriendinnetje . Enkele na men die ik nog ken zijn Marianne Geerdink Marion Nijenheuis Mimi Baars Anita Grotenhuis Marianne Bolschen Christien Jansen Thea Lohuis Rineke en Ans ten Bokum Marlies V Roermund Dorothe Geurts Zuster Monica ben ik later nog wel eens tegengekomen in Apeldoorn Zij was getrouwd en had een kindje.Ellen Beernink ken ik ook nog vaag.

2004, ine nillesen

Ik denk met erg veel plezier t...

Ik denk met erg veel plezier terug aan deze school.Met namen aan de dependance op de Bakenbergse weg.Mijn favoriete leraren waren Dhr van der Zanden (altijd in het zelfde pak)Dhr Janssen en Juffr van Noesel.Carla Hipke en Els Huntjens waren mijn vriendinnen. Enkele andere namen waren Henke Holtackers Tineke Jansen Flip en Vincent Vogt de gebr.v. gent en nog twee broers uit schaarsbergen .Jack Veenendaal ken ik ook nog evenals Paul Timmermans. een leuke tijd ik heb inmiddels een klassefoto gevonden van ik denk de derde klas. Hoi Ans Heijnen hoe is het met jouw?

2004, ine nillesen
?