ine (marie-carin) Moll

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ine (marie-carin) Moll en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ine (marie-carin) Moll heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  herinneringen zijn er zoveel, een goede leuke oude tijd aan terug te denken.

  herinneringen zijn er zoveel, een goede leuke oude tijd aan terug te denken. Mooie herinneringen, droevige herinneringen, jeanny kuijken , rian bottram....die ons ontvielen door een ongeluk! Dit heeft wel een indruk achter gelaten!.

  2008, ine (marie-carin) Moll

  Wat ik nog herinner zijn de liedjes van de grotere klassen die altijd klein anna zat op blauwe steen (spel) aan het doen waren.

  Wat ik nog herinner zijn de liedjes van de grotere klassen die altijd klein anna zat op blauwe steen (spel) aan het doen waren. Ook jufrouw van Eupen! Een lief oud dametje...die les gaf.

  2008, ine (marie-carin) Moll

  wat ik nog herinner is dat we allemaal op de grond rond juf joke zaten die een spannend verhaal vertelde over de grote boze wolf, Juf joke met haar grote "dot"haar boven op haar hoofd.

  wat ik nog herinner is dat we allemaal op de grond rond juf joke zaten die een spannend verhaal vertelde over de grote boze wolf, Juf joke met haar grote "dot"haar boven op haar hoofd. EN het samen buiten spelen, de poppenhoek waar ieder om de beurt in mocht.......fijne herinneringen

  2008, ine (marie-carin) Moll
  ?