Indra Leurs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Indra Leurs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Indra Leurs heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  weet nog goed dat ik met m'n zus midden in het jaar op school kwam en dat we eerst moesten knokken voordat we geaccepteerd werden.

  weet nog goed dat ik met m'n zus midden in het jaar op school kwam en dat we eerst moesten knokken voordat we geaccepteerd werden. het vaste clubje waar ik mee omging waren Petra Lankester, Petra Former, Peggy, Kathy en nog wat meiden waarvan ik de naam niet meer weet. ook wat jongens kan ik me goed herinneren: Derrick, die pas in de vijfde kwam en met m'n zus knokte om te kijken wie de sterkste was van de school,later werden ze dikke vrienden. Bas (schatje), robbie en nog een lange jongen die nooit z'n tanden poetste maar nooit gaatjes had als de schooltandarts kwam. schooltandarts, ook zoiets vreselijks als je in de klas zat en wist dat je elk moment opgehaald kon worden. volgens mij waren we proefkonijnen. Een ontzettend leuke tijd gehad, vooral de werkweken waren helemaal te gek. Ontzettend lieve leraar gehad, ik vraag me wel eens af hoe het nu met hem gaat.

  2004, Indra Leurs
  ?