Indra Kop

Kent 18 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Indra Kop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Indra Kop heeft 2 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb er 3 jaar over gedaan en nog niet gehaald helaas!!!! ging veel met Lai Hung To om en Rosita.

  Heb er 3 jaar over gedaan en nog niet gehaald helaas!!!! ging veel met Lai Hung To om en Rosita. in de pauze en tussen uren vaak naar lunchroom Hannibal om een hapje te eten.

  Amsterdam college voor mavo..., 1996

  Ik zat op de vestiging van Ostade straat en deed de volledige SE dag opleiding van 2 jaar, nou ja 3 jaar voor mij en toch helaas niet gehaald.

  Ik zat op de vestiging van Ostade straat en deed de volledige SE dag opleiding van 2 jaar, nou ja 3 jaar voor mij en toch helaas niet gehaald. In 1998 is dit het Walraven van Hall college geworden en zijn alle dag en avond opleidingen samen gegaan. Ik ging veel om met Lai hung To of wel Ellen genaamd.

  Amsterdamse dag en avondsch..., 1996

  Ik zat op de vestiging in slotevaart de 2 jarige opleiding voor serveerster.

  Ik zat op de vestiging in slotevaart de 2 jarige opleiding voor serveerster. Met onder andere Hr. van Gelder (wat was dat een schat) als mentor en tja al die stages, k. novotel mocht daar alleen kopjes op het koffie app. zetten en servetten vouwen. Ook nog bij de Bosrand geweest waarik het erg naar mijn zin had totdat er een niewue manager kwam, maar bij d'vijff vlieghen heb ik het het mest naar mijn zin gehad.

  Amsterdams College voor Hot..., 1993

  ?