Bekijk het volledige profiel van ina winters en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

ina winters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

we hadden een kleine klas, maa...

we hadden een kleine klas, maar we zaten met drie klassen in een lokaal. Wat ik me herinner is dat als er veel sneeuw lag, de rheezerweg helemaal tussen de sneeuwduinen lag en je mocht je handschoenen en schoenen bij de kachel leggen om die weer te laten drogen. Op woensdagmiddag hadden de meisjes handwerken en de jongens knutselen vaak liet ik ( meest met mooi weer) per ongeluk het werkje thuis liggen zodat ik die dan op mocht halen thea was die dan ook vergeten en samen gingen we lekker in de slootkant bloemen plukken. toch wel een leuke tijd.

2007, ina winters

we waren vaak met een groepje ...

we waren vaak met een groepje thea, hennie, bertha, hermien, hennie we hadden altijd veel lol. met koken deeg gooien als er geen leerkracht in de buurt was (zit waarschijnlijk nog aan het plafon)glijden van de trapleuning enz..samen naar de disco moonligt de meest geliefde leerkracht was mevr. v.d. Berg en wie er minder geliefd was? ja iedereen had wel iemand anders dhr de wit, mw de raad, mw lennips,mw kramer, dhr rollema, dhr abbes. Ik heb 4 mooie jaren gehad op de huishoudschool.

2007, ina winters
?