Ina Wilkens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Wilkens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina Wilkens heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Orthopedagogiek.

  Orthopedagogiek

  Rijksuniversiteit leiden, 1982

  In klas 1 en 2 juf Jeronimus, in klas 3 meester Fortuijn, in klas 4 meester Lengkeek, in klas 5 juf Hoogenboom.

  In klas 1 en 2 juf Jeronimus, in klas 3 meester Fortuijn, in klas 4 meester Lengkeek, in klas 5 juf Hoogenboom. Hoofd van de school was in die jaren meester van Wijk. In klas 6 hadden we les van meester Balledux, toen net hoofd van de school geworden. Namen van klasgenoten die ik me nog herinner: Astrid, Marja en José, Margaret, Elly, Ria, Yvonne, Tineke, Marianne, Selma, Nancy, Gerda, Jeanne, Louise, Carla, Liesbeth, Eric en André, Teun, Willy-Jan, Jos, Rob, Pieter,..... Ik herinner mij de "vragenbus" van meester Fortuijn. In 1963 vierden we het 10-jarig bestaan van de school met veel kabouters en sprookjesfiguren. In de vijfde klas gingen alle kinderen van die klas van alle Arnhemse openbare scholen met een hele lange trein een dagje naar Amsterdam, Schiphol en Zandvoort. In de zesde gingen we 3 dagen naar de "Ockenburg" in Loosduinen. Verder herinner ik me nog het lopen van de Airbornetocht, korfbalwedstrijden en het bokspringen op het schoolplein.

  Kernheimschool, 1958

  De enige herinnering: bij binnenkomst moesten we in de gang onze schoenen uit doen en van die grappige slofjes aantrekken die in mooie stoffen zakjes aan de kapstok hingen.

  De enige herinnering: bij binnenkomst moesten we in de gang onze schoenen uit doen en van die grappige slofjes aantrekken die in mooie stoffen zakjes aan de kapstok hingen.

  De Pinksterbloem, 1956

  ?