Bekijk het volledige profiel van Ina Wijers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ina Wijers heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Wat een leuke opleiding was da...

Wat een leuke opleiding was dat, ik heb gezinsverzorging gevolgd. Heel bijzonder het internaat erbij, ik vond dat toch wel een apart wereldje omdat ik elke dag met de trein uit Deventer kwam. 'smorgens op je gemakkie beginnen met een kop thee, de huishouding die voor je kookte en bij van Schriek koken voor een "gezin" op de huishoudschool van Brummen, en ook wel in Schoonaerde zelf. Wat ik ook lachen vond was de les Expressie bij ? Die leraar woonde ook in Deventer en op Vrijdagmiddag mochten we i.p.v. met de trein met hem mee achter in de kattebak van zijn Citroen-bestel naar huis toe.Toetsen leren in de tuin,soms het dorp in.

2008, Ina Wijers

Doordat ik verhuisde van Keize...

Doordat ik verhuisde van Keizerslanden naar de Zandweerd ging ik naar de Europaschool. Ik kende niemand vond dat wel lastig, heb toch wel een redelijk leuke tijd gehad 3e klas 2x gedaan en na een her-examen wel mijn diploma gehaald.

2008, Ina Wijers

Kan me er niet veel meer van h...

Kan me er niet veel meer van herinneren, dacht dat de 1e kleuterklas in de "Kartuut"was en later de oosterschool? Volgens mij heb ik ook nog even op de Finse school gezeten, misschien omdat de Kwartetschool nog niet gebouwd was?

2008, Ina Wijers
?