Ina Weitering

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Weitering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ina Weitering heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik deed klinische chemie. Het ...

  Ik deed klinische chemie. Het was een leuke studententijd in de grote stad Groningen. Vooral de feesten in de stookhut (achter Huize Maas, samen met de HTSers) liggen nog vers in het geheugen. Inmiddels ben ik al bijna 30 jaar met een van de HTSers getrouwd. 8 jaar op de Interne en Centraal Lab van het academisch ziekenhuis Gron. gewerkt. Daarna moeder geworden en verhuisd naar Culemborg

  2004, Ina Weitering

  in ieder geval de reunie van 1...

  in ieder geval de reunie van 1996 daarnaast meester werkman met zijn viool

  2004, Ina Weitering

  Ik herinner mij vooral de prom...

  Ik herinner mij vooral de promotieavonden in Het Boshuis, natuurlijk gestoken in een nieuwe (lurex)jurk. de wiskundelessen van meneer Blouw en later meneer Exel. Frans van mevr. van Dijk, de fietstochten langs Ter Aplekanaal, met altijd wind tegen. Gelukkig kreeg ik op mijn 16e een brommer. Hockey op het sportveld achter de school, met meneer Bliek op de fiets. Gelukkig halen we deze herinneringen reglmatig op tijdens de reünies van onze oudleerlingenvereniging, de GLV. Zijn jullie al lid??

  2004, Ina Weitering
  ?