Bekijk het volledige profiel van Ina Versteegh en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Ina Versteegh heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heb maar 2 jaar (eerste klas) ...

Heb maar 2 jaar (eerste klas) op deze school gezeten, maar heb er leuke herinneringen aan. Dhr. Knoop(?) was leraar Engels en tevens onze klasseleraar. Hij droeg altijd een strikje. Hij liet je in de hoek staan en daar stond ik regelmatig.Het overlijden van de toenmalige directeur Hr. vd Meyden(?)heeft behoorlijk indruk gemaakt en ook het cabaret van de hoogste klassen, Openbare Kindertjes is me altijd bijgebleven.

2003, Ina Versteegh

Heb maar kort op deze school g...

Heb maar kort op deze school gezeten, maar weet nog wel het een en ander. Weekopening en -afsluiting in de kapel. Leerkrachten kan ik me niet herinneren en van klasgenoten weet ik nog Betty Wijnberg en Jaap Tolenaars(die zo goed Dave Berry na kon doen)

2003, Ina Versteegh

Leuke herinneringen aan deze s...

Leuke herinneringen aan deze school. Ik was bevriend met Sonja Nooder, Tamara Samann, Lia Krabshuis, Gé Klinkhamer, Chiel Veffer en Robbie Haks. Ik woonde in de straat bij het hoofd v.d. school Hr v. Bohemen(Bommetje). Ik zat in de klas bij Juffrouw Tichelaar, Hr van Driel en Mevr. Veenboer. Handwerkjuf Mevr. Heinsius vond mijn werk altijd "een lust voor het oog"

2003, Ina Versteegh
?