ina verhagen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ina verhagen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ina verhagen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Niet echt veel herinneringen, tenminste denk er weinig aan.

  Niet echt veel herinneringen, tenminste denk er weinig aan. Heb wel hele leuke tijd gehad, eerst op de beatrixschool met dat mooie schoolplein. daarna de Anne de Vries. Met meneer de Baat, Bleijenberg (?), Versluis. En juffrouw van Wijngaarden (?), Carbiere (?), Klink. En dan de musical De Reunie, geweldig leuk vond ik dat en dat is nog steeds een passie (theater). Ook op 3-daagse kamp, dat was genieten!! Aleen met Ingrid Batenburg heb ik nog zo nu en dan contact.

  2004, ina verhagen

  Kloosterman, eerste klasseleraar.

  Kloosterman, eerste klasseleraar. De allereerste gymles op de middelbare school, wat een ramp: les van Rotte die inviel voor een zieke collega en wat werden wij gedrild. Want ja, Hij was niet bepaald dol op brugpiepers... en dat is zacht uitgedrukt. En dat terwijl ik dol was op gym maar wat hadden sommige leerlingen het zwaar, gewoon zielig!! Later, ik meen va de vierde, heb ik weer les van hem gehad en dat was een wereld van verschil, ik vond hem geweldig! Verder natuurlijk de playbackshow, de BLA, spijbelen waar ik ook niet vies van was.... Kortom best genoten maar uitgaan was veeeeeeeeellll leuker!

  2004, ina verhagen
  ?