Ina van Steenis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina van Steenis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina van Steenis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Les gehad van Dhr Fuijkschot en van Veen Veel opgetrokken met Marian Trommelen, Pieternel Warren, Ellen van Rootselaar .

  Les gehad van Dhr Fuijkschot en van Veen Veel opgetrokken met Marian Trommelen, Pieternel Warren, Ellen van Rootselaar . Ik kwam uit drunen samen met mijn broer Fred. Heb het op deze school erg goed naar mijn zin gehad, en al eens 1x een reunie mee georganiseerd...was ook zeer geslaagd...dus wie weet...

  Oranjeschool, 1971

  Ja, ik weet er niet heel veel meer van, maar er komt nu een naam in de lijst van Bart de Geus !! Ja die ken ik nog wel.

  Ja, ik weet er niet heel veel meer van, maar er komt nu een naam in de lijst van Bart de Geus !! Ja die ken ik nog wel...... onze ouders waren vrienden. Wie ik me nog meer herinner zijn Jacobine Jansen daar ging ik wel veel mee om.. Ik heb ook maar 3 jaar hier op school gezeten... Bart als je dit ooit *************************** laat ff iets van je horen...!!

  Albert Schweitzer pc Basiss..., 1964

  ja Mavo tijd.

  ja Mavo tijd.......Ik gellof dat ik altijd in de meest "moeilijke" klas heb gezeten haha, tenminste dat werd door de leraren gezegd !! Ik ging veel om met Ellen Peskens, Marian Rijpert . Ik ben in mavo 3 gestopt en ben gaan werken. en al met al wel goed terecht gekomen... Hopelijk komt er nog een keer een reunie !!!!! En wat het leuke is........mijn zoontje gaat nu naar Drunen naar atheneum, en krijgt dus les van leraren die ik ook nog heb gehad....Buitenhof, vd Maazen, Maes, Rozen........wel lachen

  R.K. MAVO 'J.P. van Rooij', 1972

  ?