Bekijk het volledige profiel van Ina Doorn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ina Doorn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Toendertijd nog de Heilig Hart...

Toendertijd nog de Heilig Hartschool.. Iedere ochtend naar de kerk, toen hebben wij het spijbelen uitgevonden.. In de 3e klas werd de kattebak afgeschaft hoera! Meester Houtstra, hing kinderen op aan de kapstok en voor mij had hij de favo zin; gaat u de = tekens maar gelijk maken.. Vriendinnen in die tijd, Ria Voorn, Joke van Tol, Thean Habets. Eerste jeugdliefde.. Johnny van Kempen, dat was in de eerste klas, ik heb het uitgemaakt omdat hij altijd een snotterbel had..

2003, Ina Doorn

Schoevers, wat een jaar!! Toen...

Schoevers, wat een jaar!! Toen nog een particulier instituut voor jongedames die toch nog een diploma met naam dienden te bezitten. Ik heb een grappig jaar gehad daar, typelessen met blinddoek om, rond sinterklaas strooigoed op je tafel. De lessen omgangsvormen, very interesting, wat doe je als je baas ... en ga maar door, wel van geleerd. Het was een opleiding die aansloot op wat de praktijk vroeg.

2003, Ina Doorn

Tsja, na 1,5 jaar Mulo was dit...

Tsja, na 1,5 jaar Mulo was dit een eitje, echt niets gedaan, dat koken was wel geinig maar naailes... hopeloos. Wel onwijs veel plezier gehad..

2003, Ina Doorn
?