Bekijk het volledige profiel van Ina van de Velde en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ina van de Velde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Buitengym op de DEM terreinen ...

Buitengym op de DEM terreinen in Beverwijk, oa softbal en de coupertest. Eerst meneer Los als directeur, later meneer vd Giessen. Van Schaijk als scheikunde leraar en later meneer Langeveld, en dan ging er wel eens wat fout tijdens de scheikundige proefden. Dhr.Ekhardt en Dineke Schimmel voor Engels, van Zwol (inmiddels overleden) voor Duits, Hendriksen die heel erg kon uitwijdden en de vragen + antwoordden dicteerde, en je vervolgens in je hoofd moest stampen. Dhr. De Boer voor economie, biologie van Wentink, wiskunde van vd Giessen en Langeveld, Lindemans of zoiets, gaf aardrijkskunde en was een jaar klasse mentor en zijn we op kamp geweest in de buurt van s'Hertogenbosch.

2015, Ina van de Velde

Jack Spijkerman als leraar in ...

Jack Spijkerman als leraar in groep 4 dacht ik, met het mannetje in het gootsteen kastje en het lied dat hij ons aanleerde, midden in de tuin van mijn malle oude oom, staat een kauwgomballen boom, een echte kaugomballenboom,"............ Jack trouwde, en wij mochten op zijn bruiloft komen in IJmuiden, en deden met de hele klas een ABC. Groep 8 meneer de Vries, alle psalmen en gezangen uit je hoofd leren, en vooral met bidden je ogen dicht want hij keek zelf wel tijdens het bidden rond, of wel alle ogen gesloten waren.

2015, Ina van de Velde

Jack Spijkerman 2 jaar als ler...

Jack Spijkerman 2 jaar als leraar met het mannetje in het aanrechtkastje en zijn huwelijk. Meester de Vries, klas 6, de gezangen uit je hoofd leren, en onder het bidden, deed hij zijn ogen open om te zien of er niemand keek. Andere leerkrachten, juf Voerman, Juf Joor, Wentink en Peter Verdoorn

2008, Ina van de Velde
?