Bekijk het volledige profiel van ina van der Laan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

ina van der Laan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Aan deze school heb ik goede h...

Aan deze school heb ik goede herinneringen. Ik kwam in de 4e klas op deze school en heb o.a. bij mevr. Doesburg en dhr. Hekman in de klas gezeten. Natuurlijk herinner ik me ook de viool van Hekman en ook de warme vriendschap tussen Bos en Doesburg. Wij waren denk ik allemaal een beetje bang voor beide dames.Tijdens de les wisselden de dames briefjes uit, die een leerling dan moest overbrengen. Voor de namen van mijn klasgenoten heb ik mijn oude poezie-album er maar eens bijgepakt.Daarin staan o.a. Gezina Zwiers, Harry Winkel, Marjan Heemstra, Marga Uil, Hanetta Rasker en Grietje Scheper. Helaas herinner ik me jullie niet meer. Wel kan ik me Ina Meertens, Coba de Grijs en Mariejanne Grasmeijer nog goed herinneren. Oude schoolvriendinnen, zeg maar. Wat zou ik graag nog eens wat van jullie horen!

2007, ina van der Laan

Heb 3 jaar Duits gestudeerd aa...

Heb 3 jaar Duits gestudeerd aan de Grote Kruisstraat. Nadat ik mijn 2e graad gehaald had, ben ik gaan werken als docent Duits en sta nog steeds voor de klas. Nu ook als docent Engels en Nederlands. Heb aan mijn studietijd hele leuke herinneringen en zou graag nog eens mensen uit deze periode spreken.... Zo herinner ik me onze mentor uit het 1e jaar nog goed: dhr. Faber. Hij is zelfs op mijn bruiloft geweest!

2007, ina van der Laan

Wij waren het laatste leerjaar...

Wij waren het laatste leerjaar voor de Mamoetwet. Dus de laatste examenklas MMS. Vriendin van Lidy Bras en Kunette Drenth. Ik herinner me vooral Prins voor Engels (het rode boekje!), Vosje (die aan het begin van het schooljaar altijd in de hal stond, om alle nieuwe namen uit haar hoofd te leren), de fantastische geschiedenislessen van Meertens. Ik zat het 1e jaar in 1B en daarna steeds in de C2 klassen, 2c2, 3c2 enz. En wie was nou toch die aardige natuurkundeleraar die 's maandags altijd een kater had? We staan nog met hem op de foto uit het 5e leerjaar. Verder herinner ik me nog Drenth, Stoelhorst, Oltmans en de veel geplaagde muziekleraar. Dat waren wel saaie lessen, alleen zingen vond ik wel leuk. En Petri Leidekker ? voor kunstgeschiedenis! Ik heb op deze school een hele leuke tijd gehad....

2007, ina van der Laan
?