Ina Vaas

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Vaas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina Vaas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik heel plezierig vond op de HAVO was dat we veel leraren bij de voornaam mochten noemen.

  Wat ik heel plezierig vond op de HAVO was dat we veel leraren bij de voornaam mochten noemen. De afstand tussen leraar/leerling werd hierdoor kleiner. (Behalve "meneer" van Hoorn) Ik heb een leuke tijd gehad op de HAVO. Namen die ik mij herinner zijn Gea Harms (met haar heb ik nog steeds contact),Willem Spijk, Anita Nolden en Alie Meijerhof. Afgelopen zomer werd ik op een schokkende wijze na jaren weer geconfronteerd met een leraar. Hij stond een paar weken achterelkaar te bedelen bij de uitgang van het kantoorgebouw waar ik werk aan de Grote markt in Groningen. Ik vond het zeer triest dat iemand waar je 20 jaar geleden toch wel een beetje tegen op keek mij nu een paar centen voor het slaaphuis vroeg.

  Pedagogische Academie (met ..., 1982

  Mijn studietijd aan de HEAO-BE was geweldig.

  Mijn studietijd aan de HEAO-BE was geweldig. Medestudenten waren o.a. Gezinus Vrijs Bertold Ziengs, Wietske Graansma, Jeen Ottens, Jaap Deinum, Ellen Rosier. Voor de tentamens weken hard studeren en dan weer een tijd van ontspanning en veel op stap. Grandioze tijd!

  HEAO Groningen, 1987

  Klasgenoten die ik herinner zijn: Afhilla Kremer (heb ik nog steed contact mee), Paul de Haas, Onno Hoekstra, Maruska Chin, Meindert Vogd.

  Klasgenoten die ik herinner zijn: Afhilla Kremer (heb ik nog steed contact mee), Paul de Haas, Onno Hoekstra, Maruska Chin, Meindert Vogd. We hebben vreselijk lol gehad. Paul deed vaak de leraar Engels na (hoe heet hij ook alweer?). Op vrijdagmiddag spijbelen en naar de "Grote Griet". Leuke tijd gehad!

  Chr s.g. Hunzecollege, 1985

  ?