Bekijk het volledige profiel van Ina Touw en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ina Touw heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Hallo ik ben Ina Touw-v.d.Berg...

Hallo ik ben Ina Touw-v.d.Berg. Zat vanaf het eerste uur naast Willy Bood in de klas. Moesten op alfabetische volgorde in de klas zitten, was handig voor de leerkrachten. Heb nog af en toe kontakt met Willy. Wij wonen sinds april 2008 in een levensloopbestendig appartement, met een patio van 40 vierkante meter op de hoogste verdieping. Wij zijn nog maar samen want de meiden (Melanie 27 en Claudia 25) wonen al een aantal jaren samen. Eén woont er in Ter Aar, en de ander in Rotterdam. Ik volleybal nog elke week, en een andere passie is tennis. Verder maak ik af en toe nog wel kleding (is de opleiding toch nog ergens goed voor geweest). Bij de tennis komen ze nog weleens voor wat herstelwerkzaamheden, dit doe ik graag. In de zomer gaan we er heerlijk met de caravan op uit, maken dan de nodige kilometers op de fiets. In het voor- en naseizoen gaan we regelmatig naar zonnige oorden. Mijn schooltijd heb ik in het begin als verschrikkelijk beschouwd. Kwam van "buiten"Muiden, iedereen dat dat je daar op een boerderij woonde en naar de stront rook. Tot ik jarig was, en mijn moeder zei; nodig maar wat meiden uit dan zien ze dat we in een gewoon huis wonen. Die stadsmeiden wisten niet wat ze zagen, een gewone straat, met alleen wat minder verkeer, en een sportcomplex achter ons huis. Daar heeft menigeen toen op zondagmorgen gevoetbald. Van de leraressen weet ik niet meer zovel. Wel de directrice Mevr. Wijnen. Was je een rok vergeten, moest je er één van school aan. Verder Juffrouw CHabot,dan nog de concierge de Hr. van Erkel? Veel weet ik er niet meer van.

2009, Ina Touw

Niet zo'n leuke school. Tussen...

Niet zo'n leuke school. Tussen de middag was het "t leukst. Dan ging ik met Wily Bood mee want die woonde achter de straat van school (overamstelstraat) Aan Juffrouw Chabo had ik een hekel, ze kon altijd zo streng kijken met die grote ogen.Er zijn mewat namen van de foto van Anita Deeterink te binnen geschoten. Vanaf de bovenste rij: Adrie, Anke Boddé, Ina, Meta Webster, Ria, Lenie Baks en ? ? ? Onderste rij: Willy Bood, Ria Tetteroo Anita Deeterink en ? ?.

2004, Ina Touw

Van 1966 tot 1972 heb ik op de...

Van 1966 tot 1972 heb ik op de Nijverheidsschool voor meisjes in de Marcusstraat (bij de Wibautstraat). Heb daar patroontekenen geleerd en mijn costumiëre en coupeuse diploma gehaald. Ben toen naar de avondschool in Weesp gegaan om mijn middenstandsdiploma te halen. Heb daarna 1 jaar bij de Colgate Palmolive in Weesp op kantoor gezeten, en ben toen bij drukkerij van Dijk gaan werken. Ben daarna naar Ter Aar verhuist, en daar wonen we nog steeds. Volleyballen en tennissen doe ik graag, en we fietsen ook veel. Nu de meiden (een gaat er dit jaar het ouderlijkhuis verlaten) groter zijn, gaan we ook lekker met zijn tweeën wat vaker per jaar op vakantie.

2003, Ina Touw
?