Bekijk het volledige profiel van ina stuivenberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

ina stuivenberg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke tijd vooral het eerste j...

Leuke tijd vooral het eerste jaar met meneer Wolf en zijn verliefdheid voor de kleuterjuf waar ik en Dineke rozen heen moesten brengen.We zaten in de dependance aan de Mauritsstraat. Mijn vriendinnen toen Dineke van Werven en Annet Rosema.Later nog bevriend met Ina Kremer. Enkele namen van klasgenoten 3e/ 4e jaar: Jaap Klip (woont nu bij mij in de buurt), Jeanet Messak, Greta de Jong, Henk v.d.Veen, Jan de Vries(met zijn soulkoffertje), Jan Koopman, (Zuidhorn) en vele anderen waarvan ik de naam even kwijt ben.

2003, ina stuivenberg

6 fijne herinneringsjaren bego...

6 fijne herinneringsjaren begonnen bij juf Nicolai, juf v.d.Steen,juf Tilma, het huwelijk van meneer Meima. meneer Mout en Noorda. De schooltandarts en zijn assistente, een walgelijk mens. Schoolreisje 6e klas in een kasteel met nonnen. Mijn vriendinnen van die tijd Ina Vroom en Ali Vink. Enkele namen van klasgenootjes :Nanneke Veeneman, Ineke Groenwold, Marga Baas, Sjoerd van de Zee (nu een collega van mij) Gerard Jilderda, Hilda Tutuarima (spreek ik nog vaak), Ria Arkema, Otto Huizinga, Astrid Weert. In 1984 is er nog een reunie geweest van onze 5e klas. Heel erg leuk.

2003, ina stuivenberg
?