Ina Rhee

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Rhee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina Rhee heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste jaren had de school eigenlijk geen naam.

  De eerste jaren had de school eigenlijk geen naam. Het was de katholieke HBS maar het werd al snel de school van Piet Melief (de directeur). De lessen van ons werden gegeven in de Etnastraat in een oud schoolgebouw waar ik me de lessen van Dhr Hoondert (Frans) Koertshuis (Wiskunde) Jan de Breet (muziek) von Schmied (geschiedenis) en juffr. Heesters (tekenen)nog heel erg goeg kan herinneren. We zaten maar met 5 meisjes en voor de rest jongens in de klas. Ronald een jongen uit een andere klas was toen mijn grote liefde. De geur van de bietencampagne van weleer heeft me altijd terug doen denken aan die schooltijd.

  Newmancollege, 1961

  De 1e en 2e klas hebben we les gehad van Sr Marie Sylvestra.

  De 1e en 2e klas hebben we les gehad van Sr Marie Sylvestra. Dit was een dubbele klas. De 3e klas van mevr. Dellaert. Op haar kan ik nog boos worden! Het was een RK school maar mijn vader was protestant. Ik ben een keer hevig ontdaan thuis gekomen want volgens haar mochten we niet met protestantse mensen omgaan!!!!!!!!! De 4e klas kregen we eerst les van Sr. Marie Wilfrid en later van mevr. Blokdijk.In de 5e klas was er mevr. Gons en in de 6e Soeur Florence. Iedere morgen voor school gingen we naar de Antoniuskerk in de St Janstraat. Mijn beste vriendin was Rieky van Overbeek. Dan was er ook Madeleine Schellekens, Rinel Marijnissen, Bernadette van der Maas, Ineke Wilmink, Gientje Kimmel.

  R.K. Maria school, 1955

  ?