Bekijk het volledige profiel van ina rensink-lebbing en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

ina rensink-lebbing heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Dit was een hele leuke school....

Dit was een hele leuke school. Ik hield van het sporten in het park. En van de IVIO-lessen. Kreeg van school een boekenbon omdat ik het IVIO-diploma gehaald had met 3 negens en een acht. Koken voor de directie was ook leuk en ............. het helpen bij de administratie tot 6 uur 's avonds, ook al moest ik dan in het donker van Delft naar Rijswijk fietsen langs het jaagpad, zomer en winter.

2011, ina rensink-lebbing

Een hele leuke school. Jammer ...

Een hele leuke school. Jammer dat ik mijn been verbrandde zodat ik heel veel verzuim had en aan het eind van het jaar naar een andere school moest.

2010, ina rensink-lebbing

Een heerlijke school gewoon! H...

Een heerlijke school gewoon! Hoofd was de heer Biesheuvel (woonde bij mij in de Kerklaan), 5e klas had ik dhr Wondergem (met viool op de piane Juf v.d. Bij), 3e klas dhr Tjepkema (de knapste), 2e klas Juf v.d. Bij, 1e klas Juf Quint (een schat die altijd een poesje tekende bij je huiswerk als je het goed gedaan had). Ik had daar ook leuke vriendinnen, o.a. Mieneke Koolhoven, Mariët de Vries en Meta Diepenhorst. Zou het zo over willen doen!

2008, ina rensink-lebbing
?