Bekijk het volledige profiel van Ina Munnik en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Ina Munnik heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb tot klas 3 op deze scho...

Ik heb tot klas 3 op deze school gezeten daarna ben ik verhuisd naar Amstelveen. De leukste herinneringen heb ik aan Meester Autsma, ik vond hem geweldig, en hij kon zo mooi schrijven en dat heeft denk ik nog de meeste indruk op me gemaakt. De klasgenootjes die ik nog kan herinneren zijn Bertha Kabel, wij waren toen dikke vriendinnen, en een jongen die een straat verder bij ons vandaan woonde Harm Canrinus, ik weet nog wel dat ik op de kleuterschool veel met hem speelde. voor de rest kan ik me op dit moment geen namen herinneren.

2003, Ina Munnik

ik kan me allen meneer kalkhov...

ik kan me allen meneer kalkhoven herinneren, en mijn schoolvriendin Gerrieke Tolsma daar heb ik nog steeds een zeer goed contact mee

2003, Ina Munnik

meneer Katerberg (hij noemde ...

meneer Katerberg (hij noemde zichzelf regelmatig K.ter Berg)van Engels is me altijd bijgebleven door de verhalen die hij in de les vertelde. Ook die bewuste vrijdagmiddag dat mevrouw de Boer gillend de klas uitliep omdat er een muis in de klas liep. Voor de rest hadden we een gezellige vriendinnenclub, Gerrieke Tolsma, Jannie Willems, Tini van Eikeren, Josje Belmer. later kwamen daar nog anderen bij zoals Ilse van Altena, Linda Bartels kortom een gezellige tijd waar ik nog met vreugde aan terug denk.

2003, Ina Munnik
?