Bekijk het volledige profiel van Ina Meijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Ina Meijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

hier mijn liefde voor de Engel...

hier mijn liefde voor de Engelse taal opgedaan dankzij een lerares, weet helaas haar naam niet meer...wel dat ze aan de Koedijk in Hellendoorn woonde..... Ben ooit eens gevoerd na een kookles omdat ik de rode kool niet wilde eten, moet je nu eens mee komen! De pudding die gekookt moest worden en waar iemand per ongeluk zout in had gedaan ipv suiker... De fietsenkelder waar je met een vaartje inreed. Met z'n allen op de fiets naar Holten om bij de biologielerares op de bezoek te gaan, heb hier voor het eerst eten van de Chinees gehad. Personen van toen die ik me nog herinner; Jennie Velthuis, Irma Aal, Dinie, Gerrie, Els, Ingrid. Directeur Been, men. Meliesie die als zwarte Sinterklaas op kwam met zijn witte Pieten en als dank gember kreeg omdat hij dat zo graag luste ( wat je al niet onthoudt..)

2004, Ina Meijer

ik weet nog heel goed dat de s...

ik weet nog heel goed dat de school in de brand stond op de boven verdieping, wat betekende dat we naar een andere school moesten tot de nieuwe school gereed was.

2004, Ina Meijer

namen leraren en leraressen: ...

namen leraren en leraressen: Juf Kassies Meester Span Meester Brink Meester van Petersen Meester Visser

2004, Ina Meijer
?