Bekijk het volledige profiel van Ina Meerbeek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ina Meerbeek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

huishoudschool 1968/ 1972 leuk...

huishoudschool 1968/ 1972 leuke jaren daar op die school. veel tog wel leuke herrinneringen aan over gehouden. favoriete leraar was voor mij , mnr. koelemaij.af en toe nog kontact met enkele klasgenoten. schoolliefdes op deze school was daar niet te vinden , maar khad wel m,n eerste grote liefde buiten de school die me op kwam halen bij het hek bij school . Steeds ben ik nog naar hem op zoek , ben echt benieuwd hoe het met hem gaat en waar hij terecht gekomen is, dus rene as je dit leest en ik zie je eens weer na 35 jaren dan ben ik tevreden. Verder veel plezier gehad op deze school .

2008, Ina Meerbeek

leuke herinneringen die altijd...

leuke herinneringen die altijd nog steeds in m,n geheugen gegrift zijn en niet zo gauw zullen gaan verdwijnen hoop ik! Vooral de tijd met meester brouwer met zijn viool waar je soms wel eens naar van werd. ja en de schoolliefdes kan ik me op dit moment even niet herinneren wie dat allemaal waren . wel heugt het me dat ik met Arendjan Steenhuis wel eens heb gezoend.we zaten samen in klas 6 b . ik hoorde van mijn zus johanna dat er een reunie staat geplant op 17 november 2006 a.s van de 2 zesde klassen van het jaar 1968.Leuk ik kom zeker. zeker leuk omdat we nu allemaal de 50 zijn gepasseert! dus iedereen die dit leest van die klassen komt allen dan kunnen we zien hoe oud als we er nu uitzien. en als we allemaal al oma of opa zijn , ik in iedergeval wel en dat is super mooi kun je niet uitleggen nou dit was het voor dit moment. groetjes ina meerbeek/koopman uit barchem waar ik al 30 jaar woon.

2006, Ina Meerbeek
?