Bekijk het volledige profiel van Ina Kuijt en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ina Kuijt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

In de klas met Lena de Jong en...

In de klas met Lena de Jong en Bertha Floor. Heb weinig herinneringen aan dat ene jaar. Veel uurtjes doorgebracht in het Wilhelminapark tegenover de school.

2004, Ina Kuijt

Was toen nog een kleinschalige...

Was toen nog een kleinschalige school en erg gezellig. Hoofd was de heer Hulst. Een aardige leraar was de heer van de Berg. Hij wist ons ademloos te boeien als hij vertelde over Quasimodo, de gebochelde van de Notre Dame. De heer Voogt was een hele kleine leraar. Toen hij voor het eerst de klas binnen stapte begon iedereen te grinniken. Hij klom op het bureau en had meteen iedereen in het hart gesloten.

2004, Ina Kuijt

School was gevestigd op de Plu...

School was gevestigd op de Pluvierenlaan en werd de houten school genoemd. Hoofd: Hr Haaksman Klasgenoten: Eltina Dijkstra, Tineke Meijers, Karin Engel, Gerda v.d Bovenkamp, Ina Karst.Goede herinneringen aan juffrouw Wesseldijk van klas 2. Zij rookte mentolsigaretten die ik vaak mocht gaan kopen op de Oude Brandenburgerweg.

2004, Ina Kuijt
?