Bekijk het volledige profiel van Ina Klunder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ina Klunder heeft 0 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik zat in de klas bij Sarie Vi...

Ik zat in de klas bij Sarie Visser, met wie ik omging. Ook Ineke van Pelt, die naar Australië is geëmigreerd. Het was toch een leuke 'boeren'Charloise school. Alle learen, leraressen waren even aardig. Juffrouw Stok, haar vader, mijnheer Dijkshoorn, mijnheer Berkhout en meester Hek. Dat waren ze. In 1989 heb ik een reunie georganiseerd voor onze klas en heb bijna iedereen gevonden. Het was heel leuk om bijna iedereen weer te ontmoeten!! Je spreekt dan af contact te houden, maar helaas komt het er dan na korte tijd bij niemand meer wat van.

2007, Ina Klunder

In de eerste klas zat ik naast...

In de eerste klas zat ik naast Ria Hordijk. Vanaf de tweede klas was mijn vriendin Gineke van Dijk, (dochter van de organist van het Carnissehuis en tevens dirigent) met wie ik nog contact heb. Ook had ik contact met Stieneke Zuidervaart, Wil van Dijk, Nora van Zelst. Jos Spoormaker (van Opel) zat bij ons in de klas. Wij waren eens op een reunie in de Boergoensestraat en waren de enige van onze klas. Jammer. Mijnheer van Hulzen hebben we daar ontmoet. Mijn herinnering is dat de meeste leraren niet zo lollig waren en dat we hard moesten leren. Mijnheer Uiterlinde heeft me eens geslagen. Hij was een driftkikker. Jaren later is hij van de van Brienenoordbrug afgesprongen heb ik gehoord.

2007, Ina Klunder
?