Ina Hoeve

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Hoeve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Ina Hoeve heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  De tijd die ik op deze school doorbracht was een grote ervaring in mijn leven en ja, best wel leuke klasgenoten gehad.

  De tijd die ik op deze school doorbracht was een grote ervaring in mijn leven en ja, best wel leuke klasgenoten gehad. Velen die ik op deze school heb leren kennen, zie of spreek ik nog wel 'ns.... Maar 't bereiken van de brommerleeftijd en uitgaan heeft destijds de grootste indruk gemaakt! Je denkt echt groot te zijn en erbij te horen, 'n lachertje nu achteraf ! De reunie, welke wij ergens gehad hebben, vond ik minder omdat er zo weinig jaargenoten waren. Wel leuke gesprekken gehad met Herr Hoffman, vooral omdat ik echt geen ster in duits was en me er toch 5jr in Zwitserland mee heb gered.... ha ha !

  2004, Ina Hoeve

  Bij juf Herma in de klas, me in het begin elke dag verstoppen achter het gordijn.

  Bij juf Herma in de klas, me in het begin elke dag verstoppen achter het gordijn... Dat herinner ik me nog steeds! Ook de middag dat ik met buurjongen Appie Westerbeek naar huis fietste, ergens op 'n koude ijzelvormende middag en wij beiden met de fiets ten val kwamen. Ikke m'n pols gebroken had en in 't gips belande, tijdelijk niet meer mogen schaatsen of zelf naar school kunnen fietsen, bah vreselijk. Maar leuk om die herinneringen op te halen.

  2004, Ina Hoeve

  Zo dat was wennen joh, elke dag naar Meppel en terug.

  Zo dat was wennen joh, elke dag naar Meppel en terug. Maar erg leuk met die grote groep, al zat het weer niet altijd mee. Leuke en minder leuke herinneringen aan deze school, omdat ik 'n jaar moest overdoen. En wat 'n grote school als je nog zo klein bent.... (en ben gebleven... ha ha ha). Leraren; Keyl van muziek, vd Laan uit Havelte die nog wel 'ns op z'n racefietsie zat, die schreeuwerd van geschiedenis, en die 'gladjanus' van 'n gymleraar zijn zo de enigen die mij te binnen schieten. Het 1e jaar heeft de meeste indruk gemaakt, vooral toen wij met onze klas de feestavond wonnen.... MUD met Jan Timmerman. Geweldig. Vele leuke mensen leren kennen, welke ik af en toe nog wel 'ns zie of spreek.

  2004, Ina Hoeve
  ?