Bekijk het volledige profiel van ina geelhoed en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

ina geelhoed heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik ging met aly prikken om en ...

Ik ging met aly prikken om en met cobie prop. Wat me bij staat is de heer Martens en de heer Postuma en Schuiling met zijn viool.

2009, ina geelhoed

Heb 3 jaar op die school gezet...

Heb 3 jaar op die school gezeten.Ik was 2 jaar ouder dan mijn klasgenoten,maar heb er erg veel lol gehad.Gingen vaak de stad in naar de bar Poncho of zo iets. ik herinner mij de kooklessen,waar we onder elkaar het eten ruilden voor een goed cijfer.De een kreeg soms een hoger cijfer voor het zelfde eten dan de ander.En de naailessen,waar de juf ons in de klas op sloot met een stinkbommetje en dat we ijswater op de stoel van de naai juffrouw legden.Wat waren we lief in die tijd ha ha .We moesten soms allemaal bij juffrouw Syberda komen op kantoor endan moesten we strafregels schrijven in het voorportaal.

2006, ina geelhoed

Dat we met zijn 3en in de zesd...

Dat we met zijn 3en in de zesde klas hebben gezeten, met cobie prop en freek hoffman.Cobie enik deden altijd klusjes voor de meester,zoals boekenkaften in de pauze.Ik herinner mij meester Blauwboer nog en meester van IJesen!Juffrouw Kramer en meester Kranenburg

2006, ina geelhoed
?