Bekijk het volledige profiel van Ina Franssen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ina Franssen heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ontzettend leuke school, waar ...

Ontzettend leuke school, waar ik met plezier ruim 11 jaar heb gewerkt in de bovenbouw! Gezellig team, waaronder Sylva Kastanje, Greet de Maree, Annelèn van Wetten, Jo Jacobs, Yvonne Breel,(zij zijn allen naar een andere locatie van de Hobbit gegaan), Milou der Kinderen, Annemiek Klaassen, Aranka Brinkman, Hans van der Heyden, Anita Westgeest, Nicky Lakomy,Ronald Stritzko en natuurlijk Lenneke Beijer, waar ik een "gouden duo" mee vormde. Misschien nog iemand vergeten? Ja, Hans van Dijk de direkteur. En vergeten te vermelden de vele, vele namen van kinderen, die je nog vaak tegenkomt in Leiderdorp! Geweldige feesten en kampen staan in mijn geheugen gegrifd.

2004, Ina Franssen

Na 1 jaar Montessorikleutersch...

Na 1 jaar Montessorikleuterschool kwam ik op deze meisjesschool terecht. Samen met mijn buurtvriendinnetjes les gehad van zr. Bernadien, zr. Caecilia, mw. Hopman. Er werd stevig gehandwerkt en liedjes gezongen met een orgeltje dat op een schoolbank werd gezet. Eén meisje mocht dan aan de hengel trekken, zodat de lucht uiteindelijk voor de muziek zorgde. Daar heb ik ook voor het eerst de grondslagen van de muzieknoten bijgekregen. Er stonden 3 grote bomen op het schoolplein. Het lagere schoolgebouw is nu al jaren afgebroken, maar de bomen stonden er nog, toen ik er zo'n jaar of 3 geleden voorbij reed. Weinig namen zijn me verder bijgebleven. Eén wel: Milie van der Vaart: zij is nog steeds mijn vriendin!

2004, Ina Franssen

Op deze school heb ik 4 jaar a...

Op deze school heb ik 4 jaar als juf van de 1e klas gewerkt. Leuke collega's, waaronder Jos Siebers, Wim Hulsker, hoofd Kees Louwe, Kees van Kempen, en Ank Peters, waar ik nog steeds vriendin mee ben! Ik vond het een eer de nieuwe leesmethode Caesar van Zwijsen te introduceren. Met veel spelletjes waarbij ik altijd hulp kreeg van een leesmoeder Joke Tukker. Na "Voorburg" ben ik in Leiderdorp, waar ik toen al woonde, gaan werken. Daar ook getrouwd en moeder van 3 kinderen geworden. Na een periode van 8 jaar op een notariskantoor gewerkt te hebben, sta ik afen en toe als invalkracht weer voor de klas op een aantal scholen in Leiderdorp.

2004, Ina Franssen
?