Bekijk het volledige profiel van Ina Feitsma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Ina Feitsma heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heel kort heb ik op de OVS gez...

Heel kort heb ik op de OVS gezeten. Had het er niet naar de zin. Daarna naar de W.van Outshoornschool gegaan. Ik kan me ook weinig van deze school herinneren.

2004, Ina Feitsma

Exacte jaren weet ik niet meer...

Exacte jaren weet ik niet meer. Wel herinner ik me hr.v.d.Laan, mevr. Denneboom, mevr. Berkeboom, hr.Peeters. In de gymzaal deden we volksdansjes en de handwerkjuf was zo streng (vond ik). Ook mijn broer Charles zat enkele klassen lager op deze school. Ik herinner me namen als Anneke Hartman, Rietje v.d. Genugten, Marijke Euwe, Noortje Lakeman, Frits Douma(?), Rietje Donker, Leny Dargel. Elke dag mijn wandeling over het 'kippebruggetje', langs de Ringdijk naar school.

2003, Ina Feitsma

Heb na mijn schooltijd als sec...

Heb na mijn schooltijd als secretaresse gewerkt bij diverse firma's. Ben sinds twee jaar in de VUT en doe vrijwilligerswerk. Leraren die ik me goed herinner zijn Bonder, Misset, Hoogerwerff, Mulder, Iest. In 1980 naar de reünie geweest. Heel goede herinneringen aan De Pelikaan op Texel, waar we werkweek hadden en waar we op de fiets naar toe gingen. Ik heb ergens nog een klassefoto.

2003, Ina Feitsma
?