Bekijk het volledige profiel van Ina deMan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Ina deMan heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Na een leuke schoolperiode op ...

Na een leuke schoolperiode op de Viking in Delfzijl Noord wilde ik eigenlijk naar de Kleuterkweek. Die zat helaas al vol. Een vriendin van mijn moeder (mevrouw Keizers, de moeder van Ger die nu met Ida Huizinga is getrouwd) vond de MMS een leuke school voor meisjes. Het was wel een leuk jaar met Metta Gorter, haar zusje Evelyn en vriendin Gerry Modderman, maar qua leerprestaties bakte ik er niet veel van en ben na 1 jaar van school gegaan en gaan werken. Ik heb hele fijne herinneringen aan Metta en heb er achteraf geen spijt van om dat ene jaar op de MMS mee te maken. Parijs heb ik gemist natuurlijk.

2004, Ina deMan

Een hele fijne school. de Viki...

Een hele fijne school. de Viking. Ik weet nog dat we een Vikingschip op een paal op het schoolplein kregen. Een keer bij kampieonschap voetbal in de pauze met elkaar op het schoolplein "leve Feijenoord" gezongen. We hadden een A-klas en een B-klas, zelf zat ik in de B-klas. Ik heb nog steeds contact met Dina Zwiers en Bous Marring. Sporadisch weliswaar, maar toch. Wietske ken ik uit Delfzijl nog goed, net als vele anderen. Ria Moesker, Eef Slijkoord, Gineke Meijer, Anton Melles, Johan Huizinga, Bert Kuipers (die ontmoette ik nog op Terschelling), Jacob Wieringa, Jan Maatjes (nu beiden verhuisd uit Delfzijl), Ben Zuur (laidjeszanger, Ineke Drenth en Lineke Haaijer, Yvonne Burer (ook verhuisd uit Delfzijl. Altijd leuk om elkaar weer te zien. Adrie Boer en haar zusjes (ook van de Kustweg). Ik ben benieuwd wie jullie allemaal nog kennen.

2003, Ina deMan

Fijn spelen op het schoolplein...

Fijn spelen op het schoolplein met de grote kastanjebomen. Aan de Schoolstraatkant de meisjes en aan de andere kant de jongens. Juffrouw De Jong, juffrouw Leeuw en in de derde klas een stuk of 4 verschillende onderwijskrachten, o.a. meester Lentz. Hij las A van Abeltje voor. Verder in klas 4 meester Wijnstok. Daarna zijn we verhuisd naar Delfzijl Noord en gingen mijn zusje + broer en ik naar de Morgenster.

2003, Ina deMan
?