Bekijk het volledige profiel van Ina deGeest en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ina deGeest heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik herinner me nog het koor da...

Ik herinner me nog het koor dat begeleid werd door dhr. Egas, waarmee we in de Magnaliakerk een plaatopname hebben gemaakt. Zangleraar was dhr. Scheurwater. Dhr.Brinkman voor frans, dhr. Graner, die kon geen orde houden, hij gaf geloof ik meetkunde. Dhr. Nachtegaal voor natuurkunde. En een van de leukste dingen, dat we als meisjes koffie en thee mochten zetten, waarbij je dan vanuit de keuken in de gymzaal kon kijken. En dan natuurlijk het liefst naar de jongens. Met veel van mijn klasgenoten zat ik al op de lagere school.

2004, Ina deGeest

Ik herinner mij juffrouw Verve...

Ik herinner mij juffrouw Ververs, juffrouw Wijker met haar lange haar, dat ze in een knot droeg. Meneer Harmannie en meneer Wildschut en natuurlijk mijn eigen vader, meneer Siemons. Ook namen van mijn klasgenoten herinner ik me nog. Heleen Bervoets, Trudie van Rijn, Ineke Koster, Wil Mak, Joke v.d. Klooster, Leonoor Geurtsen, Edward 't Hart, Wim Coppoolse, Michel Buijtendijk, Kees Nieuwstadt, Wim van Es, die kon op de speelplaats zo ontzettend hard lopen.

2003, Ina deGeest
?