Bekijk het volledige profiel van ina debriacher en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

ina debriacher heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Clara Bonne was mijn vriendin....

Clara Bonne was mijn vriendin. we hadden les van juf Slijboom(naaien en zo) en meneer Zwier? uit Edam (AVO), we hadden een leuke klas en zijn op visite geweesd bij de juf die koken en huishoudkund e.d gaf zij woonde in Broek in Waterland

2007, ina debriacher

ik ben ik 1954 in de 4e klas b...

ik ben ik 1954 in de 4e klas bij juf Gerritsma gekomen mijn vriendinnen waren Clara Bonne en Dillie Beets en Marijke Verbeek. Handwerkles haddeb wij van juf Maas. in de 5e klas had ik meester v.d Sel? en in de 6e meester Kwadijk of zo.

2007, ina debriacher

ik heb weinig herinneringen ik...

ik heb weinig herinneringen ik weet 1 naam de dat is Jannie de Best ze woonde bij de krommenierijweg in de straat er was een winkel voor visbenodigheden (Jan te Broek?) op de hoek. Ook de naam Merie Smit en ik denk dat zij Indisch is weet ik nog zij woonde in de straat die naar de Zaanweg loopt in een flat of zo en jannie tesing of zo iets weet ik ook nog. Als onderwijzers had ik in de 1e en 2e klas juf de Waard en in de 3e klas meester Wiedijk hij rookte een pijp.

2006, ina debriacher
?