Bekijk het volledige profiel van Ina Landleven en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Ina Landleven heeft 11 klassenfoto's en kent 93 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik kwam in de derde en in de v...

Ik kwam in de derde en in de vijfde verhuisde ik alweer naar Delfzijl. Handwerken hadden we van juf Kingma. Meester van Bruggen(streng)in de derde, meester Honing in de vierde en meester Raap in de vijfde. Laatstgenoemde vertrok en we kregen tijdelijk les van mevr. De Boer. Daarna kwam meester Visser. Ik ging veel om met Arien de Peuter en Janny Bergsma. Verder herinner ik mij; Klaske Beeksma,Auke Buma,Jenny, Aleida,Imo.

2004, Ina Landleven

De eerste drie klassen heb ik ...

De eerste drie klassen heb ik hier gehad en toen verhuisd naar Sneek. de naam van de leerkracht van de eerste klas weet ik niet meer. in de tweede was het juf lichtenberg en in de derde juf draayer.het was een leuke school met veel activiteiten, zoals een eigen tuintje, een grote draak gemaakt van sneeuw en in de herfst naar de hout. Bij juf Draayer maakten we veel muziek met allemaal een instrument. klasgenoten; Gerry Robijn, Johnie de Droog, Pita Heremans.Niels,Marjolein,Jenny,Raymond Bishop.

2004, Ina Landleven

Heb niet veel herinneringen aa...

Heb niet veel herinneringen aan deze school. Alleen bij het afscheid een groot indianen tentenkamp. Heb nog wel een zelfgemaakte boekenlegger met namen van klasgenoten; Hilde,Erik,Emmy,Tessa,Pita, Hanneke. En natuurlijk herinner ik mij Gerry Robijn, bij wie ik in de Geweerstraat woonde en met hem elke dag op de step naar school ging.

2004, Ina Landleven
?