Bekijk het volledige profiel van Ina de Nooijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Ina de Nooijer heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Na 2 jaar K.V/J.V waar ik hela...

Na 2 jaar K.V/J.V waar ik helaas geen diploma heb gehaald omdat ik mijn stages verknald heb doordat mijn vader ziek werd, de 1 jarige INTAS gedaan. Ik herinner me vooral de kampweek omdat we toen een meisje in de klas hadden met MS toen nog een behoorlijk onbekende ziekte.

2006, Ina de Nooijer

Eerst op de kleuterschool gez...

Eerst op de kleuterschool gezeten daarna naar de basisschool ( KEN JE HET LIEDJE PRIK PRIK PRIKKEBEEN? KUN JE NAGAAN HOE VAAK IK DIE HEB MOETEN HOREN). Meester Bijkerk, die later nog directeur is geworden van de Deltaschool, meester Bremer die erg fanatiek was bij Dam- en Schaaklessen. Dick Uden, Rudie van Meeteren( bij mij uit de straat), Raymond Trentelman,.... Huisman die altijd geplaagd werd om zijn krullenbos (zijn bijnaam was niet zo heel erg vriendelijk!), ..... Steenbruggen, Henk Lueks: Gert Nijland (van Nijlanda rijschool) Remco Bijkerk, Esther Sprikkelman, Annemieke Norder, Jetty van Keulen (bij mij uit de straat) zijn een aantal namen die me nu zo te binnen schieten.

2003, Ina de Nooijer

Enkele namen die mij te binnen...

Enkele namen die mij te binnenschieten Gerda Baker, Astrid van de Velde ( gerda en astrid waren mijn vriendinnen, paardrijden bij Boer Peters in Diepenveen), Gerda Meyer,Petra Brookman, liesbeth zeiss , jaqueline Brouwer die later getrouwd is met de broer van Astrid van de Velde als ik het me goed herinner . Bert ???? de enige jongen die het bij ons op school tussen al die meiden (arme jongen wat had ie het moeilijk met al die vrouwelijke aandacht (-; ) een paar jaar heeft uitgehouden. Leraren die ik me herinner zijn het gym echtpaar van Dijk, Peter Sijlmans, Jan Witvoet, meneer De Witte, lokje bijnaam voor de handwerk juf omdat ze bruin haar had met een grijs lokje aan de voorkant, Ineke???? de adjunct directrice. De altijd snuffende en snuivende leraar Dick Kiezebrink, die piano speelde in een bar in Deventer en waar we bij hem thuis op zolder een klassefeest mochten houden. Fietsen vanuit school naar het oude noodgymlokaal langs het huis van de "potloodventer"waar we eigenlijk helemaal niet langs hoefden. Met Gym bijna altijd de pineut zijn om de leraar te helpen omdat ik bijna net zo lang was als hem. Ik heb een leuke leerzame tijd daar gehad en denk er met veel plezier aan terug. Ook heb ik nog 1 jaar de INTAS gedaan op deze school. helaas zie ik deze niet in de lijst staan. Ook kan ik me geennamen meer herinneren uit die tijd, wat me wel is bijgebleven is dat er een meisje bij ons in de klas zat met MS.

2003, Ina de Nooijer
?