Bekijk het volledige profiel van ina daniels en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

ina daniels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Van 1960 t/m 1964 op de Starre...

Van 1960 t/m 1964 op de Starrenburg gezeten. Na de twee basis jaren de opleidingen tot assistente en de kinderverzorging afgerond. Mw. van Leeuwen was toen onze directrice en Dhr. Brouwer adj. directeur. De namen van docenten die me zijn bijgebleven zijn Dhr. Haarman voor alg. ontwikkeling en Mw.(juffrouw)Looijman voor kookles. Bij de ene of andere aktie hebben we op school blikjes melk voor Congo gespaard. In de hal stond op de grond de naam Congo met een hele grote O aan het eind. Hierin werden de melkblikjes verzameld.

2006, ina daniels

Echt favoriete dingen kan ik m...

Echt favoriete dingen kan ik me niet herinneren. Wel dat we in het houten gebouw met de ingang aan de Josseling de Jongelaan zijn begonnen. Omdat Overschie een nieuwbouwwijk was zaten we met twee groepen in een klas. de eerste klas bij het raam en de tweede klas aan de gangkant. Naar mijn idee zijn we halverwege de tweede klas verhuisd naar de stenen school. Wat ik me ook nog herinner is dat we in de zesde klas bij mijnheer van Es met 3 Ina's in de klas zaten. Ina Visser, Ina van Os en mijn persoontje.

2003, ina daniels
?