Ontdek PLUS

Ina Dam

Kent 3 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Dam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina Dam heeft 16 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De mix van werken en geld verdienen met studeren was toen goed voor mij, ik was het huis uit en zelfstandig! Al zo jong al zo veel verantwoordelijkheid hebben was niet niks en de onregelmatige diensten (1x p.

  De mix van werken en geld verdienen met studeren was toen goed voor mij, ik was het huis uit en zelfstandig! Al zo jong al zo veel verantwoordelijkheid hebben was niet niks en de onregelmatige diensten (1x p.maand nachtdienst van 7 nachten!)hakten er wel in natuurlijk.Ik woonde al die tijd in Nieuweroord, het was heel lastig om in de stad een kamer te vinden.Ik begon op Thorax-chirurgie, het ging er daar behoorlijk middeleeuws aan toe.Later maakte in kennis met het Teamverplegen volgens het Temo-plan, op Interne, dat was echt fantastisch! Echt op mijn plek was ik op Kraam/Verloskunde, daar ben ik later ook mee verder gegaan..

  Inservice opleiding A.Z.L., 1972

  ik was vaak ziek, maar als ik er was vond ik het wel fijn, geloof ik.

  ik was vaak ziek, maar als ik er was vond ik het wel fijn, geloof ik. we gingen 's morgens over de Korreweg andere kinderen halen. Ook weet ik nog dat onze juf was getrouwd en dat ze een film liet zien aan ons van de bruiloft!

  Chr. Kleuterschool, 1959

  Ik zat maar kort op deze school, 1e klas vanaf maart.

  Ik zat maar kort op deze school, 1e klas vanaf maart.We kwamen met een busje uit Holtenbroek. Ik moest opeens schuin leren schrijven. Het was een ouderwetse school

  Dr. H. Franssen school (opg..., 1962