Ina Brinkman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Brinkman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ina Brinkman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Inderdaad "dikke" de Jong met zijn eeuwige sigaar, Gelly en Marjan die altijd geintjes uithaalden.

  Inderdaad "dikke" de Jong met zijn eeuwige sigaar, Gelly en Marjan die altijd geintjes uithaalden. "Dunne "Dijkstra " was een van mijn favoriete leraren, maar de leraar Frans, Stavinga, was een ramp. Is best wel een leuke periode geweest, maar wat ik erg vervelend vond, was dat ik door nogal eens wat mensen (leerlingen als wel leraren) alleen maar als "de dochter van la Roi" werd gezien. Ik vergeet nooit meer dat tijdens een Duitse les de toenmalige leraar ineens riep: "Fraulein la Roi, da geht ihr Vater" en ik met een kop als een biet naar buiten keek en ja daar liep mijn vader met een grote bontmuts op, wat ik al geen gezicht vond en ik mij dus dood schaamde. Maar ja wat wil je als blaag van 14, 15 jaar. Dat is toch verschrikkelijk.

  2004, Ina Brinkman

  In de eerste klas altijd zorgen dat je als eerste juf de Jong tegen kwam om haar tas naar de klas te brengen, want je kreeg ook wel eens een snoepje.

  In de eerste klas altijd zorgen dat je als eerste juf de Jong tegen kwam om haar tas naar de klas te brengen, want je kreeg ook wel eens een snoepje. Juf Holtrop was er ook en ik ging wel eens met haar mee naar huis om boodschappen voor haar te doen. Meester Hoogeveen was wel mijn favoriete meester. Dan was er nog meester Simonides.

  2004, Ina Brinkman
  ?