Ina Bos

Kent 11 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ina Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ina Bos heeft 3 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een gezellige "meidengroep" met Helga Gunnink, Berty Vernooy, Melisse van Diemen de Jel en Ruth uit Apeldoorn.

  Een gezellige "meidengroep" met Helga Gunnink, Berty Vernooy, Melisse van Diemen de Jel en Ruth uit Apeldoorn. Veel praktijkervaring opgedaan. Leuke enthousiaste leerkrachten, bijv. Jeannette Veldman.

  Centrum Vakopleiding, 1993

  Heel andere sfeer als de middelbare school: veel vrijer.

  Heel andere sfeer als de middelbare school: veel vrijer. Nog altijd een vriendin uit deze tijd: Anne Kooy. Volksdansen 's avonds was leuk. Ik bleef dan slapen bij Jeanne Vonk. 's Morgens steenkoud, dan moest eerst de potkachel aan.

  Huize Norel, 1974

  Werkweken: 1971 naar Lage Lippe in een Naturfreundehaus met 3A2 (en de dansavond met de jongeren uit het stadje wat resulteerde in diverse correspondentievrienden).

  Werkweken: 1971 naar Lage Lippe in een Naturfreundehaus met 3A2 (en de dansavond met de jongeren uit het stadje wat resulteerde in diverse correspondentievrienden). In 1972 naar Rolduc waarbij we een bezoek brachten aan Luik. Als je in je slaapkamer(hokje) was, kon je staand op het bed over het schotje met je buurvrouw praten. Lekker primitief en erg gelachen. Leraren: Streuper met z'n wet van Buys Ballot; Christen die "iets kreeg" met onze gymlerares en de eindstunt van de oude HBS toen veel leerlingen uit de ramen sprongen om mee te doen en dan later weer op hangende pootjes terug om er weer in te komen..... Leerlingen: in de middagpauze was soms een potje kaarten populair (hartenjagen) of een puddingbroodje halen bij de bakker. We hadden vanaf het begin een hecht groepje met klas 1D en ik kan me nog herinneren dat we het door onze saamhorigheid goed deden op de sportdag. Leuk sfeertje. Verder vond ik het "optreden" in het zanggroepje van Piet Backers wel leuk. Ook de toneelavonden waren helemaal top en er werd door iedereen geweldig gespeeld. Aan de hele opleiding en school in de Fuchsiastraat heb ik heel goede herinneringen.

  Thorbecke, 1968

  ?