Bekijk het volledige profiel van ina beek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

ina beek heeft 8 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

In de 1e klas juffrouw Vogel, ...

In de 1e klas juffrouw Vogel, later juf.Bijl. In de 2e klas jeffr. de Boer. Zij bracht elke dag 2 stukjes ontbijtkoek mee: 1 voor zichzelf en 1 voor de klas ( om de beurt). Haar lijfspreuk was: "wat u niet wil dat u geschiedt, doe dat dan ook de ander niet." In de 3e klas juffr. Groos (waren we allemaal dol op, schreef met een groene pen). In de 4e klas juffr. Kroes. Ze deelde wel eens een tik uit en ik was doodsbang voor haar. De 4e klas juffr. Beukelman, ook lief! En in de 6e klas meester de Vries, waar ik opnieuw erg bang voor was! Mijn broer Rien en zus Menny hadden nog in de klas gezeten bij meester Oprel, die zo prachtig kon vertellen over de verloren zoon. En meester Hoek, die meneer, en niet meester genoemd wilde worden. Ook hij kon mooi vertellen. In 1998 hadden we een reunie van onze klas. Helaas hadden we toen Han 't Hart, Peter Mulder en Kees Nobel niet kunnen vinden. En dat waren nou juist de jongens waar ik "verkering" mee heb gehad in de loop van die 6 jaren!! Ook herinner ik me het spelen bij Hester, die boven hun winkel woonde en bij Lida Zeelen berg op het Haantje. Bij Nelleke Hoogendam, wiens oma zulke lekkere patatjes bakte. Maar meestal speelden vriendjes en vriendinnetjes graag bij ons op de boerderij!

2004, ina beek

In de eerste klas was ik stiek...

In de eerste klas was ik stiekem verliefd op Rob Plas. Later was Joost Maijer grote favoriet bij mij, maar ook bij mijn vriendin, Ria Westmaas. Verder herinner ik me: Joke Nicolaas, Ria de Koning, George Kunz, Lex Veldhoen, Linda en Martha Stock, Emmie Post, Aree van Horsen, enz. enz. En natuurlijk meneer Haverhals, bij wie we het schilderij achter in de klas altijd scheef hingen. (hij hing het elke les weer recht, zonder iets te zeggen), meneer Strobos, meneer Koolen, Bakker en Postmus, en natuurlijk meneer Schotkamp. In de derde klas 3 dagen naar Vaals, waar ik alweer verliefd werd op de "gidsen" daar: Joep en Mick. Maar daar had ik weer concurrentie van Marian Zweers! 4 Leuke jaren op school!

2004, ina beek
?