Bekijk het volledige profiel van ina Baaij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

ina Baaij heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik zat in de klas van Carla Bl...

Ik zat in de klas van Carla Bloemink. Een Meta en Joyce Irma en bettie en beppie en karin en nog meer namen,Wat ik leuk vond op deze schoo dat was toen zuster regenaldine 25 jaar toe moesten wie van de drie toen had ik een zusterkostuum aan samen met Andere Wormer en Leotien en karin was quiz meester.Wat zaten die pakken warm zeg wie weet dat nog help met met leuke dingetjes van deze tijd

2003, ina Baaij

wat ik nog weet van de lutersc...

wat ik nog weet van de luterschool dat ik een leuke klas zat met leuke mensen we hadden het eerste zwarte meisje in de klas en die heette Martha, Ik zat bij een miente en beppie en een klaas en ferry(twee broers)en mark dat was geloof ik een neefje van hun.verder weet ik geen namen meer. En het handballen was erg leuk op deze school de namen wat ik van dit team weet zij, Josje van Berkel (en die woonde ook naast me in de hazebroekstraat) Cor en marje (kwam ik later tegen bij de Volewijckers) en een suzanne maar verder weet ik geen namen meer wie helpt me.

2003, ina Baaij
?