Bekijk het volledige profiel van Imro Spekkers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Imro Spekkers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Niet véél herinneringen meer m...

Niet véél herinneringen meer maar wel nog wat namen. Zoals verliefd (ja, toen al) op Monique ??, Jantje Schalkwijk van de fietsenmaker, Irene Kuiper die ik nu nog wel eens tegenkom.

2004, Imro Spekkers

Goeie tijd gehad op deze schoo...

Goeie tijd gehad op deze school. Eerst met Edje Smit, Jerry Steenbakker, Cees de Boer, Ritchie Hicks, Andre Hoop, Ingrid Pauw en natuurlijk Hester Boermans. Geweldig gelachen en onvergetelijke momenten in het weekend CenterParcs die Ritchie overigens ook al deels beschreven heeft op deze site. Later geweldige tijd gehad natuurlijk met mijn grote vriend Marco Moehring, Inrid en Karin van Rossum en om nooit te vergeten Soraya Kam.

2003, Imro Spekkers

Leuke school en vooral goede h...

Leuke school en vooral goede herinneringen aan de klas. Er werd door de jongens vrijwel altijd gevoetbald in de pauze en soms zoenentikkertje met de meisjes(ha, ha). We waren ook wel redelijk succesvol met school- en straatvoetbal. De discomiddagen in de klas op vrijdag zijn me ook nog bijgebleven. Hopen dat je die middag kon schuifelen met één van je favoriete vriendinnetjes(Karen de Wijn, Debbie Coppens, Florence, Joyce, Carolien Sterel, Tamara van Windt, Jacqueline, Nathalie, Patricia, Petra, Daphne, Gabrielle). Meesters en Juffen: Juffrouw Went, Balder en handarbeid van juffrouw Bonnema, Meester Bijvank, Brandsema en hoofdmeester Boering. Wat namen uit die tijd: Raymond Kraaijenbrink, Jeroen Janssen, Rene Klaassen, Frank Barendse, Robin Kemme, Michael van Nieuwland, Marcel Kransen. Jaren geleden nog een reunie gehad en bijna iedereen was er. Erg leuk om iedereen weer te zien Het schoolgebouw is inmiddels niet meer(helaas).

2003, Imro Spekkers
?