Bekijk het volledige profiel van Imre Gyorfi en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Imre Gyorfi heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mijnheer en vooral, mevrouw Ju...

Mijnheer en vooral, mevrouw Jurgens( Engels was mijn favoriete vak ), en ook mijnheer de Ridder was een absolute favoriet bij mij. Verder Serrarens ( de enige die mij een beetje wiskunde bij kon brengen ) toffe klasgenoten zoals Johan van der Harst, Johan van der Bend, Nico Huibers herinner ik me ook nog. Verder een stuk of wat vechtpartijtjes met Leen Born ( een erfenis van de lagere school ). Vanaf klas C5 was de LTS niet meer aan mij besteed vrees ik.....Drop out heet dat tegenwoordig. Ik ben nu getrouwd met 2 kinderen en woon nog steeds in Vlaardingen. Ik ben werkzaam als walsmeester in de metaal ( hou wel van techniek, maar graag via pc's ) in Rotterdam. Heel soms zie ik nog wel eens iemand op een rustige "oude lullen avond" in bv cafe "de Oude Stoep ".

2004, Imre Gyorfi

Voetballen op het schoolplein,...

Voetballen op het schoolplein, in de zesde klas stiekem een sigaret proberen te roken achter de aanpalende kleuterschool. Meester Zuidam. Uitbarstingen van " nu breekt mijn klomp ! " Toendang. Ik begrijp werkelijk niet hoe die man iemands favoriete leerkracht kan zijn geweest. Neuzen in de Grote Bos Atlas naar vreemde plaatsnamen. Klasgenoten : Steven Csanyi, Aad van Rijswijk, Peter Stad, Wilma Eggens, Nancy Breedveld, Kees van Velzen.....

2004, Imre Gyorfi
?