Bekijk het volledige profiel van Ilya Wit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ilya Wit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Studeerde Politicologie Na twe...

Studeerde Politicologie Na twee jaar Australie dacht ik niet meer te willen studeren, maar toch binnen de 4 jaar afgestudeerd!

2004, Ilya Wit

Het decaan(aad) was het favori...

Het decaan(aad) was het favorite plekje van ons in de pauzes en de tussenuren. Altijd kaarten met bijna de hele klas. Daarnaast waren de schoolreisjes altijd een succes. We hadden een hele leuke groep, iedereen kon het eigenlijk wel met elkaar vinden. Vooral Istanbul zal me nog lang bij blijven. Het kostavontuur van Gert met zijn verloren lens, het kamelenspel en het tochtje naar de Prinseneilanden, met David en Gert die de boot hadden gemist... Hele leuke tijd gehad, vooral tijdens de examens. Ik zal meneer Heuft niet vergeten en ook meneer Streefland en natuurlijk Bredschneider van geschiedenis. Helaas is in de vakanttie na onze examens meneer Heuft overleden, heel plotseling. We zijn toen met een groepje (die dus niet op vakantie waren) naar zijn begrafenis gegaan. Hij was altijd het meest aanwezig om ons te steunen voor en na de examens:"het was een eitje, toch?" Eindexamenstunt was een grote zooi, maar wel leuk, allemaal waterballonnen en meelballonnen, onze medescholierren waren er niet blij mee, de meeste leraren ook niet trouwens, sommigen wel, die pakten de brandslang erbij!!!!

2004, Ilya Wit

Ik heb eigenlijk alleen maar l...

Ik heb eigenlijk alleen maar leuke herinneringen aan mijn basisschooltijd, veeeeel gevoetbald, veel spelletjes gedaan en de vrijdagmiddag bij meester Harro, waren fantastisch. Terugkijkend op 2 jaar juf Joyce Pinas, heeft ze toch erg veel goeds voor me gedaan, ook al vonden we haar best streng, maar ja, is blijkbaar nodig geweest!

2004, Ilya Wit
?